keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Köyhän naisen Bahamat

Tampereen kirpparikierroksella mukaan tarttui laivastonsinistä merseroitua puuvillaa, Fidasta 5,50e / 300g. Vähän liian kiiltävää matan ystävälle enkä ihan varma ole tosta väristäkään, mutta en nyt osannut olla ostamattakaan. Made in Italy, mutta Jakobsdals Kamgarnsspinneri Göteborgista on valmistajana, nimensä puolesta vaikuttaa aika muinaiselta tuottajalta. Eipä juuri tietoa äkkiseltään löytynytkään, varmaan on lopettanut tai vaihtanut nimensä kyseinen puulaaki. Tai vaihtanut lihaisampaan toimialaan. Ravelryn mukaan tätä lankaa on joillain muillakin neulojilla jemmassa, kaksi tähteä olivat vain antaneet. Toivottavasti osoittautuu paremmaksi ostokseksi!
 


 
 
Jakobsdals Bahamas
Aika ysäriä, ehkäpä tekisin jotain vähemmän marine-henkistä kuitenkin? Kuva: www.tomfolio.com
 
Onkos teillä tapana etsiä kirppiksiltä materiaaleja? Koukulla on tällä hetkellä tulossa jotain muutakin kierrätysmatskusta, mutta siitä lisää kunhan valmistuu!
 

2 kommenttia:

  1. Minä ostan usein kirppiksiltä lankoja, harmittavan usein vaan ne on keinokuitua, mutta kerran puoliso löysi 400g bourrettesilkkiä vitosella. Nyt on reissussa mukana kirppispuuvillaa josta talon emännälle olen tehtaillut tiskirättejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa ollut hyvä löytö ne silkit! Monesti tuntuu, ettei myyjällä ole oikein hajua sopivasta hintatasosta ja akryylikammotuksistakin pyydetään vaikka mitä.

      Poista