tiistai 5. marraskuuta 2013

Kankaiden yön kotiutus

Kyllä tänä syksynä nyt käsityön ystävää hemmotellaan ja kukkaron nyörejä koetellaan! Vain viikko Neulojien yön jälkeen oli nimittäin Kankaiden yö. Taas iltayhdeksästä aamuyhdeksään tarjouksia ja postikuluttomuuksia ja muita kaupallisia ketkuja pienen ihmisen päänmenoksi. Me satuimme olemaan Tampereella tuolloin, mutta kyllä sitä kylässäkin voi tietokoneelle hetkeksi livahtaa :) Maltilliset kangasostokseni, jotka äsken kotiutin postista, esittelen tässä postauksessa.

Verson Puodista söpöä Sokerihiiri-joustofroteeta (potkuhousut tytölle, kasvaa edellisistä ulos = todellinen tarve, eikös?)Majapuulta ihanaa vattuneulosta (liivimekko tytölle) sekä Nestori Miikkulais-aiheista trikoota (paita pojalle).

 
Majapuulta mukaan napsuttelin myös ihania Polkka Jamin postikortteja, joista erityissuosikkini tässä.


Aivan erityinen poika täyttää kohta kolme vuotta, hälle tämä aito ja alkuperäinen Pupu Tupuna -kortti kultaisella kolmosella! Itse en liiemmin tuosta jänöstä välitä, mutta poika niitä on tykännyt lueskella, kun miekkosen lapsuudesta ovat kirjat säästyneet. Kaupan päälle sain vielä tonttukortteja, jipii! Majapuulta siis nämäkin.

Katsotaan, josko uudet ostokset saisivat uneliaan ompeluinnostuksen taas heräämään, ihania ovat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti