keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kolme kuukautta ompelujonossa


Odottavan aika on pitkä. Arvatkaa kuinka pitkältä tämän paidan kappaleista on tuntunut, kun ne ovat kolme kuukautta odottaneet pääsevänsä paidaksi? Ja nyt en liioittele yhtään - leikkasin tämän ja muutaman muun vaatteen nimittäin ennen tyttösen syntymää viime hetken "vielä-on-kaksi-kättä-vapaana-pakko-ommella"-maniassa, mutta ennen pitkää (tasan 3 kk sitten, oho!) lapsonen päätti syntyä ja enpähän sitten ihan kaikkia ehtinytkään ommella. Ompelemiseen ei lopulta muuta tarvittu kuin isä-poika-kauppareissu ja vähän piti muistella miten tuo nepparilista nyt ommeltiinkaan, mutta hyvin män! Neppareiden väriä en osannut päättää, joten laitoin nyt sitten molempia nappilaatikosta löytyneitä. Kaava on Ottobren, mallia en nyt tähän hätään muista. Hyväksi havaittu, pari paitaa olen sillä jo aiemmin tehnyt. Koko 92 , toivottavasti pidennetyillä hihoilla. Kangas vaihtarina saatua Metsolan joustofroteeta, nepparit Karnaluksista ja resori omista kätköistä löytynyttä.
 


4 kommenttia:

 1. Tästä tuli tosi kiva! Tää kuosi toimii niin hyvin just tässä mallissa, hyvin keksitty! Ja tykkään noista erivärisistä neppareista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Joo pallot asettuu kyllä kivasti tämän kokoiseen paitaan. Tällä kertaa olis jopa löytynyt kolme saman väristä nepparia, mut pistinpähän ranttaliks :D

   Poista
 2. Tosi kaunis neppilista, wow!! Kuvallinen ompeluohje ei olis pahitteeksi tälle tumpelolle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! Ottobressä on aika hyvät ohjeet, käsittääkseni aina sellaisessa numerossa, jossa on nappilistallinen paita mukana. Tää on aika kätsä malli, kun miehustaan tarvitsee leikata vain lovi, mihin alalista ommellaan. Sellaista, johon tulee erillinen lista päällekin, en oo vielä kerinnyt koklata, mut luulisin sen olevan vähän kinkkisempi.

   Poista