keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Neulojien yön saalis

Tiiätte varmaan sen tunteen, kun kannattais tehdä jotain muuta (järjen ääni), mutta jokin vetää vain tekemään toisin. No, viime perjantaina olis ollut järkevää mennä ajoissa nukkumaan tai ainakin valmistella lauantaisia lapsen nimijuhlia. Mutta mitä tekeekään hän? Ohimennen huomaa Nyt-liitteen Facebook-päivityksestä, että tänäänhän on Neulojien yö! Klo 21-9 tarjouksia ja muuta mukavaa nettikaupat pullollaan. (http://www.neulojat.com/) Se siitä nukkumaanmenosta ja tavara-ahdistuksesta, tää on ihan once in a lifetime -tapaus! Lasten nukuttamisen jälkeen siis hiippailin koneelle ja kävin kaikkien mukana olleiden kauppojen tarjonnan läpi sukkelaan. Tai menihän siinä tietysti tunti jos toinenkin, mutta olihan niitä kauppojakin. Suurin osa oli itselle tuntemattomia, varmaankin yhden naisen putiikkeja.

Oikeastaan etsin vain lankoja tähän (http://www.pickles.no/garland-tee/), mutta tarjolla ei tuntunut olevan näin kesäisiä lankoja juurikaan (vaikka kuvittelin niitä juuri olevan alessa). Melkein olin jo luovuttaa, kunnes passelit löytyivät Tuuliviiristä (http://tuuliviiri.valmiskauppa.fi/). Puuvilla-bambulankaa, täyteen hintaan tosin, mutta postikuluitta. Paketti saapui eilen ja mukana oli myös yllärikaupanpäällisenä paketillinen neuloja! Vähän pelkäsin pelkän kuvan perusteella ostaa lankaa, koska hypistelytuntumaa ja oikeaa väriäkään on vaikea saada kuvasta selville. Onneksi oikein kivalta langalta vaikuttaa, jee!

 
 
 
Pakkohan sitä oli vähän myös testata, että onko sopivaa kyseiseen malliin. Ja olihan se, ainakin näin pienessä koossa koklattuna. Sormet syyhyää jo tekemään totakin paitaa, mutta siinä nyt ei ainakaan taida olla järjen hiventä näillä keleillä...
 
 
 
 
Lisäksi sorruin tilaamaan Succaplokilta (http://www.etsy.com/shop/Succaplokki?ref=shop_sugg) pari juttua, jotka nekin saapuivat jo tänään. Sormusta olin katsellut aiemmin jo Kerässä, mutta kun nyt oli mahkut saada se missä värissä tahansa ja tietyn kokoisena ja vielä -20%, niin olin aika valmista tavaraa :) Sormus on siis puikkomitta, mutta esteettisyyden nimissä mä sen hankin. Lisäksi ostin kätsyn neliönmuotoisen viivottimen, jolla voi laskea neuleen tiheyden (silmukat/5cm). Tällaiseenkaan en ole aiemmin törmännyt muilta valmistajilta, aika huikea keksintö, sanoisin! Kaupan päälle kaikki yölliset ostajat saivat robotin (puikkomitta/avaimenperä) ja tiettyyn kellonaikaan tilaustaan napsutelleet myös muutaman postikortin. Ja vielä ilmaiset postikulut tässäkin.
 
 

 
 
 
Sormuksesta on hankala saada tarkkaa kuvaa, kun ei oikein suostu tarkentamaan läpikuultavaan objektiin. Nämä kaikki neronleimaukset on siis valmistettu kierrätysmuovista ja vieläpä Suomessa! Hyvin näyttävät menevän kansainvälisestikin kaupaksi Etsyssä, kiva jos maailmaa valloitetaan näilläkin keinoin. Sormuksen kämmenpuolelle jää hauska teksti "KNIT or DIE!". Siltä se kieltämättä tällä hetkellä tuntuukin, kun ei malttaisi puikoista päästää irti millään.
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti