maanantai 6. lokakuuta 2014

Hyväätekevät housut / Roosa Nauha -huutokauppa




Kuulun Facebookissa Saumanvara-ompeluryhmään (melko passiivisena, tosin). Viime vuonna Saumanvaran ihanan innostuneet naiset järjestivät hyväntekeväisyyshuutokaupan, jolla kerättiin yli 6500 euroa Syöpäsäätiön Roosa Nauha - keräykseen. Melkoinen menestys siis! Tänä vuonna halusin ja ehdin itsekin olla mukana ja sainkin ommelluksi nämä pikkuruiset (ja melkein liiankin söpöt) potkuhousut.

Potkarit ovat kokoa 56, kaava on Ottobren hyväksi havaittu. Kangas on Verson puodin joustofroteeta ja reunat on kantattu puuvillaisella resorilla. Vaaleanpunaisen langan uupuessa käytin oliivinvihreää tikkauksiin, tuo oikeastaan aika kivaa kontrastia hempeilyyn! Kiinnityksenä perinteinen nappi & napinläpi.

Jotta pääset mukaan huutamaan näitä tai monituisia muita ihanuuksia, liity tapahtumalle perustettuun ryhmään Facebookissa (Saumanvaran sydämestä - Roosa Nauha huutokauppa 10.10.2014). Huutokauppa käydään siis nyt tulevana perjantaina 10.10.2014 klo 10-22. Tarjolla on huikeat määrät taidokkaita käsitöitä moneen makuun ja kokoon, ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa jo ennakkoonkin huutokohteisiin (kaikkien kohteiden pitäisi olla to 9.10. listattuna). Pohjahintana kullakin tuotteella on 5e, varsin maltillista siis kotimaisen käsityön ollessa kyseessä. Huutokaupan KOKO potti lahjoitetaan kampanjaan eikä huutajan tarvitse maksaa edes postikuluja! Niin kätevää ja niin hyvää tekevää. Hus, huutamaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti