lauantai 2. elokuuta 2014

Yhteenkasvaneet

 


 
 
Kaksi vanhaa puuta Hangosta sopisi myös nimeksi tälle tyynylle, muttei olisi ehkä kovin imarteleva saajille eli tuoreelle avioparille (ja etenkään kun kumpikaan ei ole sieltä kotoisin). Nuoria ja nättejä ovat, silti yhteisiä vuosia takana kuta kuinkin sama määrä kuin oksanhaaroja puissa näissä! Eilen heitä juhlittiin ja pehmeä paketti kainalossa juhlapaikalle kiiruhdettiin.
 
Ensimmäinen neulomani tyyny taitaa olla tämä. Alunperin ajattelin tehdä villaisen, mutta kaupassa voiton vei Novitan Hanko ja sen loppukesään käypä haalistuneen tummankeltaisen sävy. Akryyliä koitan vältellä, mutta kierrätyspuuvilla oli tässä suuri plussa. Ja tekeehän akryyli tästä myös kevyemmän, täyspuuvillaisena saattaisi olla liiankin järeä ase tyynysodassa :)  Kiva projekti eikä muuta pahaa sanottavaa kuin päässä alati vuoron perään soivat Juha Tapion Kaksi vanhaa puuta ja Kasmirin Hankoon. (Nekin vielä menettelisivät, jos osaisin muutakin kuin yhden jankutuksen per biisi.)
 
Melkein olisin halunnut itse tämän pitää, sen verran hyvin sopisi meidänkin sohvalle, sängylle tai keinutuolin päälle. Mun onneksi lankaa kuluikin odotettua vähemmän, joten ehkä saan meillekin jotain tästä keltaisesta riipaistua!
 
Yhteenkasvaneet - tyyny hääparille
Lanka: Novita Hanko (50% kierrätyspuuvilla 50% akryyli), 316g
Puikot: 5,5mm
 
Onnea vielä ihanat P & L!


1 kommentti:

  1. Oi miten ihana!! Itse virkkasin muutama viikko sitten samasta langasta pojalle kesähatun, ja nyt alkoi himottaa tuollainen tyyny. Yksi tylsänruskea sohvatyyny onkin tuossa jo jonkin aikaa odotellut neulottua päällistä... :)

    VastaaPoista